“Hobbies for Samlere” Er overskriften på foreningens medlemsblad, som udkommer 4 gang om året: Bladet udsendes til alle foreningens medlemmer, og kan købes på foreningens byttemøder.

Bladet indeholder praktiske oplysninger, samt artikler om nogle af medlemmernes forskellige samleområdet. Vi opfordre alle medlemmer til at komme med indlæg til bladet, gerne med billeder.

Foreningens blad “Hobbies for samlere” – nr. 1-2019 er udsendt til alle foreningens medlemmer her d. 28. februar, så de skulle gerne være ude ved vores medlemmer i løbet af uge 10. Redaktions frist for blad nr 2 – 2019 er d. 18. maj 2019. Bladet forventer at udkommer primo juni 2019. Indlæg til bladet sendes til Kate Schou – mail: axelinesen@live.dk