“Hobbies for Samlere” Er overskriften på foreningens medlemsblad, som udkommer 4 gang om året: Bladet udsendes til alle foreningens medlemmer, og kan købes på foreningens byttemøder.

Bladet indeholder praktiske oplysninger, samt artikler om nogle af medlemmernes forskellige samleområdet. Vi opfordre alle medlemmer til at komme med indlæg til bladet, gerne med billeder.

Foreningens blad “Hobbies for samlere” – nr. 4-2020 er udsendt til alle foreningens medlemmer her d. 5. december, så det skulle gerne være ude ved vores medlemmer sidst på ugen. Redaktions frist for blad nr. 1 – 2021 er d. 14. februar 2021. Bladet forventer at udkommer medio marts 2021. Indlæg til bladet sendes til Kate Schou – mail: axelinesen@live.dk